Üzemeltető

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark, valamint annak honlapja, a www.dvtkpark.hu üzemeltetője és kizárólagos tulajdonosa: ARAGO HOTELS Szállodaipari és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhely: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. 1. em. 119.
Képviseli: Dr. Hortolányi Elemérné igazgatóság elnöke
Adószám: 14197338-2-43
Cégjegyzék szám: 01-10-045890
Lillafüredi Sport- és Kalandpark
3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 8.
Email: info@dvtkpark.hu
Telefonszám: +36 46 546-405

Az Arago Hotels Szállodaipari és Szolgáltató Zrt. az Észak-Magyarországi Operatív Program „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése a konvergencia régiókban" tárgyú felhívására a „Lillafüredi DVTK Kalandpark beruházás" című projektjavaslattal nyert 50% intenzitású, 352 146 427 Forintos vissza nem térítendő támogatásból és nagy összegű önerő felhasználásával rehabilitálta az egykori Zalka Máté Laktanya épületét és környékét.

A beruházásnak köszönhetően jelentős fejlődésnek indult a Miskolci Megyei Jogú Város Közgyűlése által elfogadott Integrált Városfejlesztési Stratégiában is megjelölt akcióterület, a turisztikailag stratégiai fontossággal bíró Lillafüred és térsége. Megújult az Erzsébet sétány burkolata, elvezették a hegyoldalból fakadó forrás vizét, megépült a felújított csatorna- és vízelvezetési rendszer, és több mint 100 parkolóhely került kialakításra. A tervek szerint néhány hónapon belül híd épülhet a Szinva patakra, mely megkönnyítené a sétány gyalogos és autós közlekedését. A projekt hosszútávon, közvetlen és közvetett módon, jelentős számú munkahelyet teremt. A park nyitásakor több mint tíz főállású munkavállaló, valamint diákmunkások, önkéntesek és részmunkaidősök látják el a feladatokat, így átlagosan közel 50 ember jut munkalehetőséghez.

A térség páratlan adottságait kiaknázó, környezettudatos szemléletmódot tükröző parkkialakítás olyan időtálló és innovatív turisztikai látványossága a régiónak, amely méltán számít országos érdeklődésre. A megépített extrém pályarendszerek és állandó szolgáltatások mellett, a park rendszeres tematikus kulturális, sport és gasztronómiai programokkal készül, hogy egy újabb országos jelentőségű időtöltési lehetőséggel erősítse a környék idegenforgalmi kínálatát.

Partnereink

Adatavédelem   |   ÁSZF   |   Vendégkönyv   |   Üzemeltető